Având în vedere că în municipiul Suceava incidența cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns la 1,56 la mia de locuitori, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activităților cu publicul în instituțiile de spectacole în perioada 9 oct-23 oct 2020 pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

„În consecință, spectacolul 𝗢𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹 al Teatrului Pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, programat pentru data de 9 octombrie, ora 18:00, 𝗦𝗘 𝗔𝗡𝗨𝗟𝗘𝗔𝗭𝗔̆. Deocamdată nu știm dacă vom putea reprograma acest spectacol deoarece și județul Iași se află în aceeași situație de evoluție ascendentă a cazurilor de infecție cu virusul SARS-COV-2.

Pentru persoanele care au achiziționat bilete la spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc, vă oferim următoarele variante:

1) 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗰𝗮𝘀𝗶𝗲𝗿𝗶𝗮 𝘁𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶:

-aveți posibilitatea folosirii biletelor la unul din spectacolele viitoare, 𝐍𝐔𝐌𝐀𝐈 în baza unei rezervări telefonice la nr: 0759048677 sau prin email la adresa: bilete@teatrulmateivisniec.ro
– puteți solicita restituirea contravalorii acestora la casieria teatrului.

2) 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 puteți solicita restituirea contravalorii acestora direct către www.blt.ro cu indicarea ID- ului comenzii.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Până atunci când vom redeschide porțile, ne vedem online!”, au transmis reprezentanții Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.