Începând cu anul 2018, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava acordă facilități spectatorilor fideli prin abonamente și reduceri de grup, astfel:

a) Un abonament nominal, care presupune 6 spectacole proprii la prețul de 90 de lei, exceptând premierele. Rezervarea locurilor se face cu cel puțin 48 de ore înaintea spectacolului. Abonamentul este valabil per stagiune.
b) Facilități de grup, în funcție de numărul de persoane:
-10 persoane: 9 bilete plătite + 1 bilet gratis (valabil doar la biletele de 20 lei, exclus premierele sau biletele deja reduse pentru elevi/studenți/pensionari)
-20 persoane: 17 bilete plătite + 3 bilete gratis (valabil doar la biletele de 20 lei, exclus premierele sau biletele deja reduse pentru elevi/studenți/pensionari)
-100 persoane: reducere 50% ( valabil doar la biletele de 20 lei, exclus premierele sau biletele deja reduse pentru elevi/studenți/pensionari)

De asemenea, vă reamintim că prețul unui bilet la spectacolele produse de Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava este de 20 lei, iar pentru elevi/studenți/pensionari se acordă o reducere de 50% din prețul acestui bilet.
Premierele sau spectacolele invitate nu fac obiectul acestor facilități. Prețul unui bilet la premieră este de 25 lei, indiferent de vârstă sau categorie socială.
Potrivit Regulamentului oficial de participare la spectacole și evenimente, Teatrul „Matei Vișniec” pune la dispoziţie locuri pentru adulţii și copiii cu handicap grav şi accentuat, precum și pentru însoțitorii lor. Intrarea acestora se face gratuit, în urma unor rezervări în prealabil la telefonul 0759048677. Adultul cu handicap mediu şi uşor beneficiază de bilete de intrare în aceleaşi condiţii ca elevii, studenţii şi pensionarii, în limita locurilor disponibile. Biletele se oferă doar pe baza unei rezervări în prealabil, rezervare valabilă timp de 48 ore din momentul înregistrării ei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.