Impactul digitalizării este evident și el merge, în cazul unei societăți dispusă să se adapteze noilor provocări, mână în mână cu educația. Este vorba despre educație la fiecare nivel, iar schimbările continue pe care le aduce digitalizarea sunt „un drum fără întoarcere”, pentru care este bine să te echipezi corespunzător, pentru a porni cu dreptul.

Serviciile prin care se simplifică viața beneficiarilor casnici în era tehnologică sunt dintre cele mai diversificate. Pornind de la simpla întrebare „cât voi câștiga la noul job?” și aflând acest răspuns printr-un simplu click pe calculatorul ciel pentru salarii   până la plata impozitelor, a facturilor pentru servicii și utilități, achiziționarea de bunuri de consum, planificarea unor călătorii.

Cum te poate ajuta digitalizarea în dezvoltarea afacerii?

În general, unui antreprenor aflat în dificultate i se întind puține mâini și puține veste de salvare. Deși, indiferent de mărimea afacerii lui, stă la baza bunăstării și dezvoltării zonei în care activează. Iar de cele mai multe ori, falimentarea unei afaceri oricât de mici, provoacă un lanț de mari catastrofe pentru cei care sunt implicați în ea: angajați, furnizori, lanț de distribuție, colaboratori.

Condițiile generate de pandemia de COVID 19 a dus la închiderea multor afaceri de pe piața românească și cea internațională. Dintre cele care au rezistat, unele și-au redus drastic activitatea, iar altele s-au adaptat, chiar în condițiile dificile actuale.

Dintre antreprenorii care au rezistat pe piața actuală, ba chiar au reușit să-și mărească cifra de afaceri, se numără cei care au înțeles rolul digitalizării în creșterea randamentului. Instalarea unor softuri specializate, precum cele oferite de site-ul Ciel.ro, care se profilează concret afacerii și domeniului de activitate, au permis focusarea spre nevoile clientului și îmbunătățirea serviciilor oferite.

Avantajele imediate ale digitalizării în sectorul antreprenorial:

  • Reducerea costurilor cu personalul – prin instalarea unor softuri specifice de tipul programelor de contabilitate, de gestiune, de facturare și salarizare, o parte dintre operațiunile repetitive, obositoare, vor fi optimizate și automatizate, astfel ca atenția capitalului uman din companie poate fi concentrată asupra strategiilor de dezvoltare și a modalităților de punere în practică a respectivelor strategii.  
  • Utilizarea unor softuri conferă flexibilitate la locul de muncă, ceea ce poate atrage după sine un mai mare grad de satisfacție a angajatului, respectiv o mai mare probabilitate de fidelizare a lui. Conceptul „munca la distanță” este astăzi un concept deja intrat în cotidian și care a devenit posibil prin Internet, datorită instrumentelor digitale și softwares.
  • Un alt avantaj îl poate constitui protejarea datelor companiei și a proceselor tehnologice, a fluxului de producție. Datorită digitalizării, datele interne ale companiei, precum și ale clienților și colaboratorilor vor fi depozitate sub formă de baze de date, protejate prin coduri de maximă siguranță.

Economisește timp și efort pentru tine și echipa ta, folosind softuri performante, profitând astfel de o mai mare libertate de mișcare, evitând suprasolicitarea, îmbunătățind serviciile față de clienți și adaptându-te cu rapiditate schimbărilor de pe piață!

Sursa foto Pexels.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.