Sâmbătă, 08.02.2020, ora 15.36, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 de către P. Ana, din orașul Vatra Dornei, despre faptul că fosta concubină a fiului său, F. Nicoleta, de 35 ani, din orașul Frasin, se află la domiciliul lui Negrea V. de 37 ani, din orașul Frasin, fiind agresată fizic și în pericol.

În urma cercetărilor s-a stabilit că F. Nicoleta, a avut o relație de concubinaj timp de 3 ani jumătate cu B. Ionel din orașul Vatra Dornei, din care a rezultat copilul minor în vârstă de 1 an și 6 luni. De la sfârșitul lunii ianuarie 2020, F. Nicoleta s-a despărțit de B.Ionel, iar de atunci are o relație de concubinaj cu Negrea V. din orașul Frasin, sat Valea Seacă, aceasta fiind găsită chiar la domiciliul acestuia, împreună cu copilul minor.

F. Nicoleta declară verbal că în toată perioada de când este cu N. Vasile, nu a fost agresată fizic sau verbal de acesta și are o relație familială bună.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului conform legii 217/2003 republicată, prin care s-a stabilit că nu există risc iminent față de persoana vătămată F. Nicoleta, care s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.