Luni, copreședinții liberali, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au declarat în cadrul unei conferințe de presă că PNL ințenționează să depună moțiune de cenzură în sesiunea parlamentară care începe oficial la data de 1 februarie.

atanasiu1

În acest context, în cadrul unui interviu la RFI, vicepreședintele liberal Teodor Atanasiu transmite că PNL are șanse reale să dărâme Guvernul Ponta, punctând faptul că „ sunt foarte, foarte mulţi parlamentari nemulţumiţi de activitatea guvernamentală, inclusiv în interiorul PSD”.

Atansiu precizează că a auzit foarte multe voci parlamentare din interiorul PSD care cer Guvernului Ponta să plece, afirmând totodată că el nu ar sta așa liniștit cum stă Victor Ponta, doar pentru simplu fapt că i-a trecut bugetul.

„S-au schimbat total datele problemei în anul 2015, faţă de ce a fost în anii trecuţi. Să nu uităm că sunt foarte, foarte mulţi parlamentari nemulţumiţi de activitatea guvernamentală, inclusiv în interiorul PSD-ului. Am auzit foarte multe voci inclusiv parlamentare care cer Guvernului Ponta să plece, din interiorul PSD-ului şi de aceea eu n-aş sta atât de liniştit cum stă domnul Ponta, fiindcă i-a trecut bugetul. Una este votul la buget în decembrie 2014, alta este primăvara lui 2015″, a transmis Teodor Atanasiu.

sursa foto:epochtimes-romania.com 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.