Viceprimarul USRPLUS al Sucevei, Teodora Munteanu, a recunoscut că a greșit acceptând premiul tombolei organizate în cadrul Festivalului Motorfest, însă nu a returnat motocicleta, optând să doneze o sumă de bani unei organizații. Munteanu susține că a uitat că acum este funcționar public și că Primăria, din conducerea căreia face parte, a finanțat evenimentul.

„Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară. În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator.

Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenție, le-am adus deservicii. Îmi cer scuze mai ales organizatorilor și artiștilor invitați la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste și să aibă succes. Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului. Așa cum am anunțat deja, am făcut această donație către o asociație a cărei activitate o respect și o apreciez. Nu doresc ca această donație să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor.

Public ordinul de plata doar ca o dovadă de transparență, fără a urmări niciun câștig personal de imagine. Promit să fiu mai responsabilă și să învăț că, odată cu funcția publică, vin și anumite limitări implicite ale vieții personale”, a transmis viceprimarul USRPLUS al Sucevei, Teodora Munteanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.