Teodora Munteanu, președintele USR Suceava, a informat că, în urma negocierilor din coaliția de guvernare, funcția de prefect al județului Suceava va reveni USR. Filiala județeană USR Suceava a demarat procedura internă de selecție pentru această funcție de mare răspundere. Astfel, candidații vor trebui să-și depună dosarul de candidatură către Comisia de Selecție, până cel târziu duminică 07.02.2021, ora 23.59. Dosarul candidaților va trebui să cuprindă următoarele:

  • Scrisoare de intenție, în care candidatul își va prezenta modul în care va pune în practică politicile guvernamentale;
  • CV în format Europass;
  • Declarație pe proprie răspundere de necolaborare cu Securitatea;
  • Declarație pe proprie răspundere că nu are cazier;

„Comisia de Selecție a dosarelor se va întruni în cursul săptămânii viitoare, pentru a alege, prin vot secret, o listă de trei nume. Lista va fi trimisa Biroului Național USR, care va începe intervievarea candidaților, cărora li se solicită și un film de prezentare de maximum 5 minute. Prefecții și subprefecții vor fi numiți începând cu data de 8 martie 2021”, a declarat președintele USR Suceava, Teodora Munteanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.