Terapia prin masaje nu este nicidecum nouă; încă din vremurile străvechi se obișnuia ca parte din tratamentul pentru aproape orice afecțiune să fie și masajul. Fie că ajuta la absorbția în piele a diverselor creme, fie pentru că încălzea ușor zona și diminua durerea, masajul era negreșit parte din schema de tratament.

Acum masajele sunt cu mult mai diversificate și, grație specialiștilor în tehnici variate, pot fi realizate masaje cu scop medicinal, cosmetic sau de relaxare. Diversitatea acestora nu se oprește aici însă. Masajele sunt acum și o formă de terapie neconvențională pentru a reanima viața intimă. Cel puțin așa se prezintă oferta unor saloane de masaj erotic.

Public deschis la nou, contextul perfect pentru masajele moderne

În primă fază, masajul erotic poate stârni reacții diverse, dar cel mai adesea inhibă. Vorbim despre nuditate, despre o experiență de neegalat, în care sunt implicate maseuze ce impresionează prin aspect fizic și capacitate aparte de masare.

În era modernă masajele erotice au deja o istorie îndelungată. Apăruseră în anii 2000 cele mai multe dintre ele, revoluţionau tot ce se putea în materie de masaje și cu ingredientul erotic deveneau un subiect despre care merită pe deplin să discuți pentru că pur și simplu stârnea reacții. Acum însă, mai puțin scandalizat, publicul vede în acest gen de masaje o altfel de distracție. Ca drept dovadă, există variante de masaje erotice mai mult pentru el și cu mici excepții, cum este și cazul salonului, Masaj Club, variante pentru cupluri.

Pentru o așa distracție doritorii trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei pentru o ședință de masaj ce durează o oră sau o oră și jumătate, în varianta extra timp solicitat.

Masajele de relaxare, printre cele mai dorite

Există inclusiv variante substitut pentru maseuri și anume fotolii de masaj. Acestea promit să ofere programe îndelungi de masare prin tehnici diverse, de la frământare la rulare, stretching, tapotament și multe altele. Intensitatea poate fi reglată, iar masajul de acest gen poate fi realizat oricând, în intimitatea casei.

Pentru cei care doresc să aibă parte de o experiență mai personală, clasica variantă de terapeut maseur rămâne valabilă. Masajele de relaxare sunt benefice pentru tot corpul, conform specialiștilor, așadar nu sunt contraindicații și dacă ne gândim bine acestea pot combate stresul cotidian.

Pentru astfel de preferințe cei interesați scot din buzunar câteva sute de lei. Experiența aceasta își dovedește efectele benefice pe termen lung, așadar este de preferat un abonament la spa, nu doar o simplă ședință de masaj de relaxare.

Masaje altfel

Pe piața externă însă există și mai multe stiluri de masaje care uimesc de-a dreptul; vorbim de cele cu implicații erotice, celebrele masaje thailandeze, precum și cele cu ierburi printre altele.

Un lucru este cert și anume că masajele de orice fel ar fi ele au scop clar de a induce o stare de bine, de a detensiona. Regula este de a avea un cadru potrivit în acest sens și mâini pricepute care să identifice zonele unde trebuie aplicat masajul.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.