Copiii și tinerii din comuna suceveană Comănești se bucură de un teren de sport modern unde pot să își petreacă timpul liber. Edilul localității, Grigoraș Păstrăv, a declarat că acest teren de sport a fost reparat și modernizat recent cu bani de la bugetul local, iar la finalizarea lucrărilor a avut loc și sfințirea investiției. De altfel, acesta a precizat că terenul de sport este amplasat în apropierea Școlii Gimnaziale Comănești și va deservi atât elevilor unității școlare, cât și tinerilor care doresc să facă sport în aer liber.

Lucrările de reabilitare și modernizare au constat în repararea suprafeței inițiale prin betonare, repararea gardului ce împrejmuiește terenul de sport, modernizarea tribunei ce dispune de aproximativ 100 de locui, prin montarea unor bănci noi din lemn și amplasarea unui gazon artificial. Potrivit edilului, în prezent se lucrează la montarea nocturnei.

„Intenționăm să amenajăm un teren de sport similar și la Școala Humoreni. Acolo avem o suprafață de teren pe care vrem să construim un astfel de teren de sport, astfel încât și tinerii și copiii de acolo să aibă aceleași condiții ca și cei din satul Comănești”, a declarat Grigoraș Păstrăv, primarul comunei Comănești.

Edilul a subliniat că, la inițiativa preotului Cătălin Popescu, în cadrul comunității locale din Comânănești, pe lângă Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din localitate, a fost înființată o echipă de fotbal din care fac parte copiii din sat. Echipa se numește „Pecetea” Comănești, iar antrenorul acesteia este un preot din comuna Udești.

„Copiii iau parte la diferite competiții care se desfășoară cu alte echipe similare înființate pe lângă alte biserici din județ. De asemenea, preotul Cătălin Popescu le asigură acestora și echipamentele necesare”, a subliniat primarul de la Comănești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.