Sâmbătă,  08.02.2020, ora 22.53, P.A, din mun. Suceava, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că fostul prieten, P. A., de 29 ani, din mun. Suceava, s-a spânzurat pe casa scării unde aceasta locuiește.

În urma cercetărilor a fost identificată apelanta, care a declarat verbal că în jurul orei 21.30 s-a întors de la serviciu, iar pe casa scării s-a întâlnit cu fostul prieten P.A de care s-a despărțit în noiembrie 2019, iar de atunci acesta o caută și-i spune că se sinucide dacă nu se împacă. L-a întrebat pe acesta ce caută pe casa scării, P.A spunându-i că nu are unde să locuiască și că dorește să se împace cu ea. Apelanta a refuzat să vorbească cu el și a intrat în locuință, iar in jurul orei 22.50 a ieșit din apartament moment în care l-a găsit pe fostul prieten spânzurat de balustradă cu un cordon confecționat din material textil. Aceasta l-a strigat pe tatăl ei, P. E, care i-a tăiat cordonul cu care era legat în jurul gâtului, sus numitul căzând în picioare pe scări iar mai apoi s-a rostogolit până la baza treptelor lovind-se la cap.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pe Ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale lui P.A acesta prezentând semne vitale, ulterior fiind transportat la U.P.U pentru investigații suplimentare fiindu-i stabilit diagnosticul de: „traumatism cranio facial, traumatism coloană cervicală, tentativă de suicid prin spânzurare”.

La UPU nu s-a putut discutat cu susnumitul acesta rămânând sub observație. Din verificările efectuate s-a luat legătura telefonic cu tatăl băiatului, care a declarat verbal că se afla în București, iar cu privire la fiul său acesta a relatat ca nu ține legătura de ani de zile cu el, iar mama băiatului este decedată.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.