Locuitorii suceveni nu au scăpat încă de riscul ca apa caldă să nu le mai curgă la robinete, din cauza datoriilor neachitate la timp. Termica Suceava, care se confruntă cu încasări extrem de slabe de la asociaţiile de proprietari, a rămas datoare la EON cu 150.000 lei, bani care fac parte dintr-o rată de un milion de lei care trebuia achitată până pe 6 septembrie.

Directorul Termica, Ovidiu Dumitrescu, speră să poată vira banii necesari către EON luni sau marţi, din încasările de la populație, astfel încât să evite deconectarea de la gaz metan a CAF-urilor care produc apă caldă.

„Din fericire, cei de la EON au fost de acord să ne furnizeze gazul necesar şi pentru finele acestei săptămâni, pentru că, chiar de nu am plătit toată rata, săptămâna aceasta am făcut totuşi plăţi de 450.000 lei. Vedem ce va fi săptămâna viitoare”, a spus Ovidiu Dumitrescu.

Chiar de vor trece de acest pas, Termica va avea un hop mai mare de trecut luna viitoare, când trebuie să achite către EON nu mai puţin de 1,5 milioane de lei (15 miliarde de lei vechi) până pe 10 octombrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.