Sâmbătă, 18 aprilie, a.c., ora 02.55, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, despre faptul că N.C , de 49 ani, din mun. Suceava, amenință că dă foc cu o butelie.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție care l-au identificat pe apelant, apoi în proximitatea blocului, respectiv pe str. Florilor a fost identificat și N.C care se afla în stare de ebrietate și avea asupra sa o butelie de aragaz.

La solicitarea polițiștilor, N.C a lăsat butelia în garsoniera sa iar pentru prevenirea altor fapte a fost solicitată o ambulanță din cadrul SAJ Suceava în vederea internării acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni. La fața locului s-a prezentat o ambulanță din cadrul SAJ Suceava care l-a preluat pe N.C și l-a transportat la UPU Suceava unde a rămas pentru efectuarea unor analize medicale, urmând apoi să fie internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Susnumitul prezenta intoxicație alcoolică acută și tulburare organică de personalitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „amenințare”.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, nu au fost respectate prevederile O.M.3/2020. N.C a fost sancționat conform OM 3/2020.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.