Un bărbat de 51 de ani din judeţul Vâlcea a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce, începând din luna februarie, ar fi vândut unor persoane, în special celor care voiau să călătorească în străinătate, teste COVID falsificate, în schimbul sumei de 300 de lei. El ar fi fost ajutat de un alt bărbat, de 44 de ani.

Poliţişti de la Direcţia Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare, marţi, două mandate de percheziţie domiciliară şi două de aducere, în judeţul Vâlcea, într-un dosar de fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic şi uz de fals, scrie news.ro.

Din datele şi probele administrate în cauză în perioada februarie 2021 – prezent, de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Capitalei, a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 51 de ani ar comercializa persoanelor interesate, în special celor care doresc să călătorească în afara ţării, contra sumei de 300 de lei, buletine de analiza medicale falsificate cu rezultatul negativ privind virusul SARS-COV-2″, arată Poliţia Capitalei.

 

Sursa: PS NEWS

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.