Directorul Centrului de Sănătate din Prinos, Thomas Angelopoulos, atrage atenția cu o postare pe Facebook legată de izbucnirea cazurilor de coronavirus pe insula Thassos.

În postare se precizează:

Din cauza unui focar mare de incidente Covid-19 pe insulă, deși nu este obligatoriu, se recomandă purtarea măștii în toate locurile aglomerate. Să fim atenți pentru că virusul este aici și pândește.”

Unitățile de cazare din Thassos și Halkidiki au rate de ocupare peste așteptări în luna iulie, iar turiștii români se află în fruntea clasamentului, scrie ziare.com.

Thassos se îneacă în turiști, traficul este foarte bun de la jumătatea lunii iunie, cu rate foarte bune de ocupare a hotelurilor”, a declarat Paris Paraschoudis, președintele uniunii hotelierilor din insulă, potrivit Thess Economy.

Luna iulie vine cu un procent de ocupare de 90%, iar cea mai mare parte a turiștilor din Thassos sunt români.

Cea mai mare parte a turiștilor străini din Thassos sunt români, urmați de alți turiști din balcani, dar și germani, britanici, polonezi, scandinavi, lituanieni, cehi și slovaci. În luna august sunt așteptați italienii, precum și mai mulți greci, care obișnuiesc să plece în vacanțe în luna respectivă”, scrie presa elenă, potrivit psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.