S.C. Thermonet S.R.L. anunță beneficiarii de energie termică din sistemul centralizat de termoficare că, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2018-2019, începând cu data de 2.10.2018 se va proceda, etapizat, la umplerea instalațiilor pentru efectuarea probelor de presiune „la rece”.

„Rugăm pe această cale beneficiarii de agent termic, care au intervenit în instalațiile interioare, să ia măsurile ce se impun pentru a preveni eventualele inundații și a daunelor materiale ce se pot produce, de care societatea noastră se exonerează”, au transmis reprezentanții Thermonet.
De asemenea, Thermonet solicită asociațiilor de proprietari să comunice societății, înainte de începerea furnizării încălzirii în municipiul Suceava, imobilele în care au avut loc deconectări/reconectări care au produs modificări ale instalațiilor interioare de încălzire, în vederea realizării echilibrărilor hidraulice.
„În scopul remedierii operative a eventualelor situații ce pot apărea în sistemul centralizat de termoficare, rugăm beneficiarii de agent termic să contacteze personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare la numărul de telefon 0230 520 924”, mai transmite Thermonet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.