Directorul general al Thermonet, Mugur Corlățean, a informat că începând cu data de 27 septembrie va fi demarată procedura de pregătire a sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece. Astfel, vor fi umpute instalațiile de încălzire din rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.

Potrivit directorului Thermonet, încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale, etc.

„Vă rugăm să verificați cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile cauzate robinetelor de golire uitate deschise și alte disfuncționalități cauzate de eventualele intervenții neautorizate în instalații”, a transmis Mugur Corlățean.

Acesta a reamintit sucevenilor că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot face doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile în instalații este data de încărcare a instalațiilor de încălzire, respectiv 27 septembrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.