Începând de luni, 4 mai, ora 12.00, THERMONET S.R.L., operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava, ca urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi a prevederilor legislative (HG nr. 425 din 1994 – privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice art. 117 oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutiv în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte + 10 grade C, între orele 18.00 – 6.00), va proceda la întreruperea furnizării încălzirii pentru sezonul rece 2019-2020.

Potrivit unui comunicat al Thermonet, se vor lua măsurile de izolare a instalaţiilor de încălzire în condiţii de siguranţă, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalaţiile de pompare în condiţii economice şi se va proceda la reglajul instalaţiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald.
S-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranţă scăzută în exploatare în vederea pregătirii programului de reparaţii planificate pentru anul 2020.
„Rugăm utilizatorii să îşi asigure instalaţiile interioare şi să le pregătească pentru sezonul rece 2020-2021”, mai transmite sursa citată.
Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.