S.C. Thermonet S.R.L., operatorul serviciilor de termoficare din municipiul Suceava, anunță beneficiarii de energie termică din sistemul centralizat de termoficare că, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2017 – 2018, începând cu data de 1 octombrie 2017 se va proceda, etapizat, la umplerea instalațiilor în vederea efectuării probelor de presiune „la rece” urmate de probe „la cald”.
Beneficiarii de agent termic care au intervenit în instalațiile anterioare sunt rugați să ia măsurile ce se impun pentru a preveni eventualele inundații și daune materiale ce se pot produce, de care societatea se exonerează.
Solicităm asociațiilor de proprietari să comunice societății noastre, înainte de începerea furnizării încălzirii în municipiul Suceava, imobile în care au avut loc deconectări / reconectări care au produs modificări ale instalațiilor interioare de încălzire, în vederea realizării echilibrărilor hidraulice”, a declarat Mugur Ovidiu Corlățan, directorul general al Thermonet.
În scopul remedierii operative a eventualelor situații ce pot apărea în sistemul centralizat de termoficare, numărul de telefon la care puteți apela pentru intervenție este 0230 520 924.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.