Reprezentanții Thermonet informează că în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, în perioada 1-11 octombrie, se va proceda etapizat la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.
Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale, s.a.

„Vă recomandăm să verificați cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile cauzate de robinetele de golire rămase deschise și alte eventuale disfuncționalități cauzate de posibilele intervenții neautorizate în instalații. Mai multe informații puteți afla la telefon 0230 520 924 Dispeceratul Thermonet”, au transmis reprezentanții Thermonet.

Amintim că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile în instalații este data de încărcare a circuitului de încălzire (30 septembrie 2019). Fiecare solicitant trebuie să dețină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare întocmite de furnizorul de energie termică. Lipsa acestor documente duce la nerecunoașterea legalității debranșării și achitarea de către cei în cauză a unor taxe suplimentare și amenzi. (Informații la telefon 0330 108 059 Compartiment relații clienți).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.