Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 12:00, au avut loc alegerile BPL TNL Rădăuți.
47 de tineri liberali rădăuțeni și-au votat conducerea organizației de tineret PNL pentru următorii 4 ani. Cu acest prilej președintele PNL Rădăuți, primarul Bogdan Loghin, a fost prezent alături de tinerii liberali rădăuțeni asigurându-i în continuare de tot sprijinul în acțiunile prezente și viitoare.
Din partea conducerii județene de tineret au fost prezenți președinte TNL Suceava Alexandru Salup, prim-vicepreședintele Cezar Ciornei, vicepreședintele Ciuciudău Gabriel și secretarul general adjunct Traian Simioniuc.

Alături de tinerii liberali au fost prezenți și președintele de onoare al TNL Rădăuți, prof. Marius Grijincu, președintele COAL PNL Radauti, ing. Luchian Constantin, dar și consilierii locali PNL din deliberativul local.

Președintele TNL Rădăuți este medic rezident al spitalului clinic Județean de Urgență „Sf Spiridon” și asistent universitar al Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași în domeniul Sănătății Publice și Managementului Sanitar. În prezent Cătălin Tibeică ocupă funcția de consilier local PNL în deliberativul local din anul 2020 sub administrația Loghin.
În urma numărării voturilor au fost votați:

Președinte : Tibeică Silviu Cătălin
Prim-vicepreședinte : Neacșu Tudor Eduard
Secretar general : Juravle Beatrice
Secretar general adjunct : Cenușă Andrei-Mihai
Vicepreședinte : Botezat Valentina
Vicepreședinte : Drehuță Valentin
Vicepreședinte : Horodincă Matei
Vicepreședinte : Mocanu Andreea
Vicepreședinte : Sbiera Silviu
Vicepreședinte : Stingheriu Alexandru
Membru : Aburlăciței Diana
Membru : Boștiog Iulian
Membru : Ciotău Ionuț
Membru : Coneac Elisa
Membru : Tiron Klaus
Membru : Drehuță Mironiuc Alexandra
Membru : Prelipcean Iulian

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.