Primarul comunei Ostra, Ioan Oros, îl va acționa în instanță pe Tiberiu Leșan, cel care i-a fost contracandidat la alegerile locale din acest an. Edilul a luat această hotărâre după ce Leșan i-a adus mai multe injurii, atât în perioada campaniei elecorale, cât și după ce aceasta s-a încheiat.

„Dragi concetățeni, datorită multor injurii, denigrări, calomnii, etc, etc, aduse mie, familiei mele, consiliului local și angajaților Primăriei Ostra în campania electorală și mai cu seamă după campanie, pe pagina de Facebook PMP Ostra, de d-l TIBERIU LEȘAN, cel care fără nici un drept și fără a avea vreo autoritate legală de a vă obliga să purtați mască în spațiile deschise (localitatea Ostra nu este in scenariul roșu de pandemie)…individ care nu are absolut nimic în comun cu respectul, bunul simț față de cetățenii acestei comune, vin cu rugămintea să faceți RAPORT acestei pagini Pmp Ostra, iar eu mă văd nevoit să mă adresez instanței de judecată pentru acuzațiile aduse”, a transmis primarul Ioan Oros.

 

Cine este Tiberiu Leșan

 

Pentru cei care nu-l cunosc, Tiberiu Leșan e mâna dreaptă a lui Andronache, omul care știe toate dedesubturile conducerii, omul din umbră în fața căruia nu deschide gura nimeni sau nu se riscă nimeni, acesta având un trecut destul de colorat.

Domnul Lesan Tiberiu, omul din umbra lui Andronache sau omul cu tupeu folosit de Andronache la războaiele cu PSD sau cu alte partide, acum încearcă să își descopere și calitățile de investigator. Acesta este trimis în teritoriu și pune întrebări: cine și cu cine mai ține, dar transmite tuturor că cine nu este cu cine trebuie, nu face bine. Domnul Leșan are în coordonare și o zonă de activitate unde icoana trebuie sa fie pentru toți Andronache.

Trebuie precizat că Tiberiu Leșan este președintele PMP Ostra și veșnicul candidat la Primărie, însă, de fiecare dată locuitorii au avut grijă să îl pună unde îi este locul.

 

One Response

 1. SuperTzeapa

  Tiberiu Lesan, un alt pulitruc vechi din PMP. Are un vocabular atat de bogat si de obscen acest nene, ca uneori da dovada ca nici nu se poate controla.

  Era odata, la o intrunire, domnul Basescu pe speaker, unde ne trimitea mesaje incurajatoare pentru campanie, sfaturi, glumite, era voie buna. S-a trezit la un moment dat, intr-un anumit context legat de PSD, ca Tiberiu Lesan sa injure ca la usa cortului pe candidatii PSD. Am ramas toti muti, inclusiv Basescu. Ne-a fost atat de rusine apoi. S-a creat o atmosfera atat de incordata, abia am reusit sa il calmam pe Lesan.

  Oricum, acest individ e lup batran in haina noua politica. E foarte periculos si uleios, uns cu toate alifiile. Nu poti da o basina de fata cu el, ca ti-e frica ca ca te spune si te arata cu degetul.

  Fiecare partid are pulitrucii ei, insa acestia mai si tac din gura. Mai comenteaza si altii, dar o fac mai civilizat. Si Bobi Cusnir mai lasa comentarii, dar era mai respectuas. Si Mandachi a lansat comentarii, dar nu a facut-o atat de grosolan.

  Dar obrazul gros … de unde sa stie daca nu e carte 🙂

  O mai zic si o sa repet pana la capat: Alungati gasca de golani de la Suceava!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.