Partidul Mişcarea Populară organizează, duminică, la Sinaia, congres pentru alegerea noilor structuri de conducere. Reuniunea membrilor PMP va începe la ora 12.00, la un hotel din Sinaia.

La Congresul PMP se va candida pe moţiuni, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida împreună cu o echipă fiind prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu.
Despre acest congres, Tiberiu Leșan, fostul pemepist exclus din partid de către conducerea Organizației Județene a PMP Suceava, susține că pe listele pentru posturile de conducere a partidului la nivel național se vor afla și Marian Andronache, președintele PMP Suceava și Anca Sidor Gâtlan, secretarul formațiunii politice. Totodată, Leșan a subliniat că locul lor nu este în conducerea centrală a partidului deoarece au mai multe plângeri penale pe numele lor.
Redăm integral mesajul lui Tiberiu Leșan:

„Conducerea PMP Suceava râvnește la funcții înalte. Unde? Chiar în vârful PMP. Când? La congresul din 6 și 7 martie 2021 unde se vor alinia 50 de persoane la Sinaia, iar restul în mediul on-line care, așa mișelește doresc să prindă așchia ciolanului.
Care mai de care, unul vicepreședinte, alta vrea prin comisia de cenzori, dar acești fazani au uitat să-și detalieze în CV numărul de plângeri penale pe care le-au colecționat în ultimele 3 luni.
Conducerea PMP Suceava are pe masa DNA plângere penală pentru fals și uz de fals unde, cu diferiți membri ai PMP, au falsificat semnături de susținere la alegerile parlamentare și prezidențiale.
Anca Gâtlan are nu mai puțin de 3 plângeri penale pentru abuz în serviciu și creare de grup infracțional.
Conducerea PMP are pe rol în instanță un dosar cu obligația de a pune la dispoziție primarului Codreanu, toate actele financiare aferente cheltuielilor din campaniile electorale din ultimele 12 luni.
Deci Andronache Marian și Gâtlan Anca sunt două nume care nu au ce căuta nici pe buletinele de vot, dar nici în structura de conducere a PMP.
PMP este cu un picior în groapă, singurul salvator este Cristian Diaconescu, omul care trebuie să curețe acest partid de toate persoanele care au contribuit la decăderea Partidului, dar cu astfel de penali în jur nu va reuși niciodată”, a spus Tiberiu Leșan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.