Pentru că au existat la un moment dat, în spațiul public, comentarii cu privire la faptul că doctorul Brădățan ar intenționa să părăsească PSD și că ar intenționa să producă o ruptură în cadrul acestui partid, acesta a dorit să lămurească aceste zvonuri, subliniind faptul că, nu a intenționat niciodată să părăsească acest partid.

„Am fost și rămân social prin modul prin care gândesc, prin modul prin care cred că pot fi soluționate problemele, atât ale comunității din Suceava, cât și la nivel național. Nu am avut niciodată intenția de a părăsi PSD. De altfel, am și declarat, de mai multe ori, că pentru mine nu există variantă gri; există ori alb, ori negru. Ori înspre zona de social democrație, ori în afara politicii. Deocamdată, consider că încă sunt posibilități de a îmbunătăți lucrurile, că se poate face ceva în politică, că putem schimba mentalitățile în ceea ce privește omul politic, că putem dovedi faptul că doctrina social democrată este doctrina de care are nevoie România în momentul de față, de aceea rămân implicat în activitatea Partidului Social Democrat”, a spus Brădățan.

tiberius-bradatan

Acesta a mai declarat că toți cei care formează echipa Partidului Social Democrat se vor implica activ in campania electorală care bate la ușă.

„Ne vom angaja într-o campanie electorală care va începe în foarte scurt timp și care va presupune, din punctul meu de vedere, prezentarea realităților din viața noastră social-economică, va impune prezentarea cât mai clară a unui proiect de guvernare pentru România, a unui proiect viabil, în așa fel încât să avem perspective optimiste în ceea ce privește viitorul. Cu toții vom participa la această campanie electorală, indiferent de cei care se vor regăsi pe listele de candidați ai PSD, pentru că suntem un partid care este responsabil și care știe ce are de făcut și care trebuie să ajungă din nou la guvernare”, a menționat Tiberius Brădățan.

În încheiere, Brădățan a spus și că a fost alegerea sa personală de a nu candida pentru un post de parlamentar la alegerile din 11 decembrie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.