Fostul premier al României, Victor Ponta a fost alături de candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădățan, susținând că guvernarea Ponta a adus mari schimbări în bine pentru municipiul Suceava. Brădățan a afirmat că a venit vremea unei schimbări pentru municipiul Suceava.

Principalele obiective ale lui Tiberius Brădățan sunt creșterea și modernizarea municipiului, deoarece în opinia sa Suceava are nevoie de un nou început bazat pe respect și muncă.

„Eu cred că primul ministru al României este Victor Ponta, este singurul care trebuie să fie prim-ministrul țării, este conducătorul care a adus cele mai bune lucruri României și de aceea PSD-ul este cel care trebuie să câștige și aceste alegeri și alegerile din toamnă pentru a avea prim-ministru pe cel care merită. Cred că la Suceava a venit vremea schimbării, Suceava trebuie să fie acolo unde îi este locul ca cetate de scaun a lui Ștefan cel Mare. Trebuie să fim mândri că suntem suceveni, că suntem locuitorii cetății lui Ștefan cel Mare. Acestea sunt rădăcinile noastre, de aici pornim, de aici putem construi un altfel de viitor. La Suceava schimbarea nu mai poate fi oprită, nici chiar în al doisprezecelea ceas. Trebuie să mergem mai  departe pentru a face ceea ce ne dorim cu toții, un oraș modern, civilizat, curat”, a evidențiat Tiberius Brădățan în discursul său.

 „Să nu uităm că Suceava este o zonă de viz, un picior de rai, este ceea ce pentru toți ar trebui să însemne leagănul și copilăria noastră, tocmai de aceea trebuie să lăsăm deoparte orice urmă de vrajbă, de neînțelegere și trebuie să gândim constructiv. Suceava are nevoie să se dezvolte, împreună cu toate localitățile ei, are nevoie să gândească integrat pentru a găsi modul potrivit de a crește, de a ne moderniza. Cu toții trebuie să fim o echipă; acest cuvânt se va întâlni de fiecare dată în toate spusele și faptele mele. Un alt cuvânt important este „respectul”, iar noi, cetățenii trebuie să ne respectăm între noi și să construim împreună. Mi-ar fi greu să vorbesc numai despre Suceava, de aceea eu vorbesc despre o dezvoltare județeană, națională, prin dezvoltarea societății, prin dezvoltarea infrastructurii, prin ocuparea forței de muncă”, a continuat Brădățan.

Candidatul pentru scaunul de primar a amintit de planurile sale și ale echipei social-democrate, odată ce va ajunge la vârful administrației locale, județene și naționale.

„Proiectele noastre sunt mari, cuvintele sunt puține, ne dorim să ajungem cu administrația locală până la ușa cetățeanului, a plătitorului de taxe. Trebuie să le arătăm oamenilor că ne pasă și știu că PSD este singuraforță politică ce ține seama oamenilor, este singura care vrea să progreseze împreună cu oamenii și, de asemenea este singura care a făcut și o schimbare reală  și care a știut să se adapteze la aceste vremuri.

„Împreună cu președintele CJ, Cătălin Nechifor, vom construi o echipă care va face un viitor mai frumos pentru zona noastră, pentru tot județul. Este o zonă care are nevoie de dezvoltare, și trebuie să mergem mai departe, pentru că aici avem o echipă cu forță ce nu mai poate fi oprită”, a încheiat candidatul PSD la funcția de primar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.