Pentru această săptămână l-am nominalizat la rubrica CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, pe medicul care măcar o dată l-ați întâlnit la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul Județean Suceava. Tiberius Brădățan a devenit, între timp, directorul medical al Spitalului Sfântul Ioan cel Nou, demonstrând astfel că este un medic valoros pentru județul nostru. Alături de […]

Pentru această săptămână l-am nominalizat la rubrica CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, pe medicul care măcar o dată l-ați întâlnit la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul Județean Suceava.

Tiberius Brădățan a devenit, între timp, directorul medical al Spitalului Sfântul Ioan cel Nou, demonstrând astfel că este un medic valoros pentru județul nostru. Alături de echipa de conducere a unității medicale, acesta lucrează la continuitatea dezvoltării spitalului, fiind direct implicat în mod special în acțiunile de „educare” a medicilor. Actuala echipă de management a Spitalului Județean a reușit să renoveze aproximativ toate secțiile, Suceava devenind astfel județul cu cel mai modern spital din România.

În anul 2012, Tiberius Brădățan a intrat în politică, reprezentând Partidul Social Democrat în Consiliul Local Suceava, urmând ca la alegerile parlamentare să candideze la Senat din partea aceluiași partid. La nici doi ani de la intrarea în politică, Brădățan este desemnat candidatul PSD al județului Suceava la alegerile europarlamentare, însă, din păcate, pe un loc neeligibil. Cu toate că experiența politică nu este una notabilă, Brădățan înțelege a acționa cum a fost pregătit încă din timpul studiilor, adică în interesul și ajutorul oamenilor.

Conform spuselor domniei sale, anul 2016 va fi unul extrem de important pentru județul Suceava, iar lumea trebuie să știe că strategia continuității este cea câștigătoare.

Pentru toate realizările profesionale pe care Tiberius Brădățan le-a avut de-a lungul anilor, dar și pentru implicarea activă în viața politică, redacția SuceavaL!VE îl nominalizează pe acesta CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.