Miercuri, 23 aprilie, un bărbat de 53 de ani a murit carbonizat într-un incendiu izbucnit la o gospodărie din Siminicea.

Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Siminicea au intervenit în noaptea de miercuri spre joi, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Vasile S., din comuna Siminicea. Incendiul a fost anunţat prin 112 la ora 3.00.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la o casă bătrânească, existând pericolul de propagare la o altă locuinţă şi la o anexă, aflate în curtea aceleiaşi gospodării.

În momentul în care proprietarul a anunţat izbucnirea incendiului la numărul unic de urgenţă 112, a menţionat faptul că în casa care ardea s-ar putea afla o persoană. Ulterior, pompierii militari au găsit în interior trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 53 de ani. Incendiul a fost lichidat la ora 5:15.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi bunurile din interiorul unei camere (mobilier şi obiecte de uz casnic). S-au degradat finisajele din interior, izolaţia exterioară a casei învecinate pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi şi elementele de tâmplărie de la ambele locuinţe.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs de o ţigară. Se pare că victima ar fi adormit cu ţigara aprinsă”, se arată în comunicatul pompierilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.