Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate la frontiera verde și în PTF Siret, cantitatea de 2.174 pachete cu țigări, în valoare de 17.200  lei.

În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 22.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, o femeie având dublă cetățenie româno-ucraineană, M.V., în vârstă de 20 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă și în spațiul de depozitare a bagajelor cantitatea de 800 pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare totală de 1.200 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.