Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, la frontiera verde, aproape 24.000 pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 280.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au desfăşurat, în cursul zilei de 19 iulie a.c., o acţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 04.30, colegii noştri descoperit, la aproximativ zece de metri de linia de frontieră spre interior, pe direcţia localităţii Brodina, 42 de colete cu țigări, abandonate”, a informat purtătorul de cuvânt al STFP Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

Ulterior, la sediu sectorului, coletele au fost inventariate. Astfel, s-a constat că acestea conțineau 23.900 pachete, în valoare de aproximativ 280.000 de lei.

Țigările au fost confiscate, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.