Un bărbat de cetățenie româno-ucraineană, domiciliat pe raza jud. Suceava, care conducea un autoturism marca Ford, s-a prezentat în această dimineață, în jurul orei 4:15, în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, folosind și câinele de serviciu Nah, specializat în descoperirea produselor de tutun, au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în aripile față și spate ale autoturismului, cantitatea de 1.020 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 1.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Autoturismul marca Ford în valoare de peste 31.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.