La data de 22 august, în jurul orei 16.40, o patrulă de poliţisti rutieri din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, aflată în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Baciului din localitate, a observat un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care circula în sens opus și care era condus de un tânăr de 22 de ani, din orașul Vicovu de Sus, iar pe scaunul din partea stângă față se afla o persoană de sex masculin.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, punând în funcțiune semnalele acustice și luminoase, ocazie cu care conducătorul auto a accelerat și a intrat pe o stradă lăturalnică, a oprit mașina și împreună cu pasagerul din interior a coborât și au fugit, abandonând autoturismul.

În urma verificării interiorului autoturismului au fost identificate 5.978 pachete țigarete cu timbru fiscal emis de Republica Ucraina, în valoare de aproximativ 60 de mii de lei.

Țigările provenite din contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 1.500 de euro a fost ridicat, în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză.

Cercetările continuă față de tânărul de 22 de ani și față de autori necunoscuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă în formă agravantă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.