În noaptea de 02 spre 03 septembrie, polițiștii suceveni au oprit pe raza orașului Siret și în comuna Bălcăuți două autoturisme, în care au identificat, în urma controlului efectuat, mai multe pachete cu țigări de contrabandă.

La ora 02.30, un echipaj de poliție a oprit pe str. Alexandru cel Bun din orașul Siret, o femeie de 46 de ani, din municipiul Botoșani, iar în urma controlului bagajului pe care-l avea asupra sa, au fost identificate 98 pachete țigarete  de proveniență ucraineană și Duty-free. Întreaga cantitate de țigarete de contrabandă, în valoare de 980 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În cursul aceleiași nopți, la ora 02.45, pe DN 2, pe raza comunei Bălcăuţi, polițiștii au oprit în trafic autoturismul condus de o femeie de 52 de ani, din municipiul Rădăuţi. Cu ocazia controlului au fost identificate 445 pachete ţigarete de proveniență ucraineană și Duty-free.

Întreaga cantitate de ţigarete de contrabandă, în valoare de 4.450 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.