Joi, 23 octombrie, la ora 14.45, poliţiştii Postului de poliţie Vama au oprit în trafic pe Strada Petru Rareş din localitate, autovehiculul înmatriculat în Franţa și condus de un tânăr de 25 ani, din oraşul Cajvana.

În urma controlului autoturismului, în interior, polițiștii au identificat mai multe pachete de țigări de provenienţă ucraineană. Întrucât existau suspiciuni cu privire la existenţa unor compartimente ascunse cu ţigări, autoturismul a fost condus la un service auto, unde în urma unor verificări amănunţite în pardoseală, într-un compartiment special amenajat au fost descoperite 3.644 pachete ţigarete.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 47.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, tânărul a fost reţinut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 24 octombrie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

FOTO 11 ??????????????????????????????? Foto 33

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.