Miercuri, 07 mai, la ora 22.55, în timp ce efectuau serviciul pe raza de competență, poliţiştii Postului Moldoviţa au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism de teren ce se deplasa pe DJ 176, spre centrul comunei Moldoviţa.

Conducătorul auto a refuzat să oprească, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia, care încercând să urce pe un drum forestier, s-a împotmolit cu maşina în noroi.

Şoferul a coborât din autoturism şi a dispărut în pădurea din apropiere, fără a se supune somaţiilor poliţistului, care a executat trei focuri de armă în plan vertical.

În autoturismul abandonat, polițiștii au găsit 10.480 pachete ţigări, valoarea aproximativă fiind de 115.500 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, luându-se totodată și măsura indisponibilizării autovehiculului şi confiscarea ţigărilor”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot miercuri, la ora 10.00, poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au identificat pe strada Ana Ipătescu din municipiului Fălticeni un bărbat de 42 ani, din localitate, care oferea spre vânzare 1.079 pachete ţigarete de provenienţă extracomunitară, fără documente legale şi cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Țigările în valoare de circa 10.000 lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.