O patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a identificat pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, în noaptea de marți spre miercuri, un autoturism de teren care se deplasa cu viteză și care a acroșat ușor autospeciala de poliție staționată și care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, după care și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, care a fost identificat ulterior abandonat în spatele unei construcții dezafectate, pe un drum forestier greu accesibil, la aproximativ 5 km de DJ 209G.

În urma verificărilor, oamenii legii au identificat în interiorul autoturismului de teren, 7.990 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, fără banderole fiscale. Țigările în valoare de aproximativ 80.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, în valoare de circa 3.500 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și „contrabandă”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.