La data de 25 iunie, ca urmare a investigaţiilor efectuate privind comerţul ilegal cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, desfăşurat în zona pieţei centrale din municipiul Fălticeni, poliţiştii au desfăşurat o percheziţie domiciliară, în vederea asigurării materialului probator privind o persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Astfel,după ce procurorul de caz şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie, a fost solicitat şi obţinut mandatul de percheziţie pentru un imobil aparţinând unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Fălticeni, mandat care a fost pus în executare în cursul zilei de 26 iunie, de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Biroul de combatere a fraudelor vamale.

Cu această ocazie a fost identificată şi ridicată în vederea confiscării cantitatea totală de 2.241 pachete de ţigări, de provenienţă extracomunitară.

Cercetările sunt continuate faţă de autor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006, modificată prin O.U.G. 54/2010.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.