În data de 7 decembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – ITPF Sighetu Marmaíei a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

„Astfel, în jurul orei 18.15, colegii noștri au descoperit în zona de frontieră, pe direcția localității Falcău, județul Suceava, 15 colete care conţineau ţigări de contrabandă,  abandonate într- o anexă a unui imobil nelocuit.

În cel mai scurt timp, au fost anunţate autorităţile ucrainene despre evenimentul de frontieră în vederea efectuării cercetărilor în comun a cazului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisarul șef Ilie Poroch Serițan.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de  14.934 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă Duty Free. 

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 175.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea persoanelor implicate  în activitatea infracțională.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.