Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, județul Suceava, au descoperit, miercuri, 29 aprilie, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control pe direcția localității Straja, şapte colete cu țigări de proveniență ucraineană.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii s-a constatat că acestea conțin 13.780 pachete țigări, în valoare de aproximativ 161.300 lei.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

„Şi polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Suceava au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, județul Suceava, şapte baxuri cu țigări care au fost transportate la sediul instituției. 

În urma verificării baxurilor, s-a constatat că acestea conțin 3.500 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 41.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisarul șef Ilie Poroch.

Și în acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.