Poliția oraşului Gura Humorului a organizat și desfăşurat marți, 25 februarie, o acţiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică pe raza de competență.

În urma verificărilor a fost depistată o infracțiune de contrabandă, fiind aplicate 8 sancţiuni,  în valoare de 2.040 lei. De asemenea, au fost confiscate ţigări și produse industriale în valoare de 2.450 de lei.

Astfel, în jurul orelor 08.10, a fost oprit pentru control, pe B-dul Bucovina, din localitate, autovehiculul condus de un bărbat de 50 de ani, din județul Botoşani. În urma controlului, în interior au fost identificate 4.800 de ţigarete, de diferite mărci, având aplicate timbre fiscale, de provenienţă extra-comunitară.
În autovehicul a fost identificat, ca pasager, un bărbat de 53 de ani din județul Mureş, care deţinea două bagaje şi în care au fost depistate alte 2.800 de ţigarete, de diferite mărci, având aplicate timbre fiscale de provenienţă extra-comunitară şi despre care acesta a declarat că le-a cumpărat pentru consum propriu.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.