Poliția municipiului Vatra Dornei și municipiului Rădăuți au identificat în trafic o autoutilitară, respectiv un autoturism, care transportau pachete de țigări de proveniență extracomunitară.

În cursul zilei de ieri, 27 iunie, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a identificat şi oprit în trafic autoutilitara conducă de un bărbat de 27 ani, din comuna Panaci.

În urma controlului efectuat, în autovehicul a fost identificată cantitatea de 1.524 pachete de țigări de provenienţă extracomunitară, cu o valoare de piaţă de 15.000 lei, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, iar faţă de autor s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

O patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit pentru control, pe raza localităţii, autoturismul condus de o femeie de 35 ani, cu domiciliul în municipiul Rădăuți. În urma controlului efectuat, în autovehicul a fost identificată cantitatea de 2.000 pachete ţigarete de provenienţă extracomunitară, în valoare de 20.000 lei, pentru care, conducătoarea auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul ce aparţine unei femei de 31 ani, din municipiul Rădăuți, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Față de conducătoarea auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.