Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, 6.900 pachete cu țigări de provenienţă ucraineană, în valoare 80.730 lei ce urmau să fie comercializate pe piața neagră din zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, comisarul șef Ilie Poroch Serițan în data de 14 decembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliție Brodina a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 08.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul sectorului a descoperit în apropierea frontierei de stat pe direcția localității Ulma, 4 colete abandonate, care conțineau țigări de contrabandă de proveniență ucraineană .

„Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră., concomitent cu luarea unor măsuri de cercetare și verificare a zonei
Coletele cu țigări de proveniență ucraineană au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.900 pachete cu țigări”, a precizat Ilie Poroch Serițan.
Țigările,în valoare de 80.730 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.