Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus –I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 2.000 pachete de țigări, de proveniență ucraineană, pe care contrabandiștii le-ar fi transportat cu o roabă metalică.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză efectuând somaţiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, retrăgându-se pe teritoriul statului ucrainean.Ieri, 11 iulie, în jurul orei 20:30, oamenii legii au observat cu ajutorul aparaturii din dotare, în apropierea frontierei de stat, un grup de persoane care se deplasa de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză efectuând somaţiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, retrăgându-se pe teritoriul statului ucrainean.

Au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, totodată s-a procedat la  monitorizarea zonei, ocazie cu care au fost descoperite mai multe baxuri cu țigări, pe jos și într-o roabă metalică, care urma să fie folosită la transportul țigărilor pe teritoriul României.

Țigările, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 20.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

DSC_0002 (1) DSC_0001

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.