Poliţiştii au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

La data de 26.10.2017, ora 02.15, în timp ce acționa pe raza de competență, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta, a identificat pe o stradă lăturalnică, a DN 17 din localitatea Pojorâta, un autoturism înmatriculat în străinătate și în apropiere un bărbat de 34 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, care avea asupra sa cheia autoturismului.

În urma controlului interiorului autovehiculului, polițiștii au identificat 2.900 pachete cu țigări, bunuri pentru care, bărbatul de 34 de ani nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Țigările în valoare de circa 32.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, cu o valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterea infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă,  cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.