Ieri, 27 iulie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 21.00, un echipaj al poliției de frontieră a observat mai multe persoane care transportau colete voluminoase, de la frontiera de stat, către interiorul țării. 

Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, dar în momentul în care au observat echipajul poliției de frontieră, acestea au abandonat coletele și au fugit, dispersându-se în direcții diferite.

Pentru reținerea persoanelor, care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, lucrătorii noștri au efectuat trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit. 

La scurt timp, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice de verificare a zonei.

 La fața locului au fost descoperite 18 colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 8.970 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 105.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.