Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetățean român care transporta, ascunse în peretele lateral stânga spate al unui autoturism Opel, peste 600 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Potrivit I.T.P.F. Sighetu Marmației, în data de 03.05.2019, în jurul orei 00.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român B.V., în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Opel.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în peretele lateral stânga spate al autoturismului, cantitatea de 620 pachete cu ţigări, având provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare totală de 930 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.