În perioada 1-5 martie aproximativ 130 de jandarmi au acţionat pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice pe raza judeţului Suceava. Jandarmii au aplicat un număr de 75 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.100 lei, în special pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice

Totodată, au fost confiscate un număr de 420 de pachete de ţigări, care au fost predate Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava. De asemenea, echipajele de jandarmerie au constatat săvârşirea unui număr de 6 infracţiuni, dintre care 2 în mod independent şi 4 în cooperare cu poliţia.
Efective ale inspectoratului au asigurat măsurile de ordine publică în timpul desfăşurării a două manifestări de protest, au participat la 9 acţiuni în comun cu alte instituţii şi au pus în aplicare 27 de mandate de aducere emise de instanţele judecătoreşti.

Joi, 5 martie a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce executa serviciul de patrulare în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, un echipaj de jandarmerie a observat un autoturism care staţiona în apropierea punctului de transformare a energiei electrice situat pe strada Pictor Panaiteanu.
Jandarmii au procedat la controlul autovehiculului, constatând că în acesta se aflau doi cetăţeni ucraineni, soţ şi soţie, cu vârsta de 34 şi respectiv 35 de ani, precum şi un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava. În urma controlului portbagajului, a fost găsită cantitatea de 260 de pachete de ţigări, toate având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.
Fiind întrebaţi cu privire la ţigările găsite asupra lor, cei doi cetăţeni ucraineni au declarat că intenţionau să le vândă bărbatului din municipiul Suceava.
Cantitatea de ţigări a fost predată Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.