Marți, 7 august, la nivelul Sectorului Poliției de Vicovu de Sus, s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.30, oamenii legii au observat în apropierea frontierei de stat două persoane care nu își justificau prezența în zonă.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților efectuând somațiile legale prin voce, moment în care aceștia s-au retras pe teritoriul ucrainean.

Imediat au fost informate autoritățile ucrainene în vederea identificării persoanelor implicate, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în apropiere, ascunse într-o anexă gospodărească izolată, 11 de colete care conțineau cantitatea de 4.690 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 54.800 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.