La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii suceveni au identificat două persoane, care transportau țigări, respectiv cafea de contrabandă.

În data de 5 aprilie, un echipaj de poliție din localitatea Mălini, fiind în serviciu de patrulare, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 28 ani, din localitate, iar în interiorul maşinii au fost identificate 75 de pachete cu ţigarete de provenienţă extracomunitară. Bărbatul a declarat că ţigările au fost cumpărate împreună cu soţia sa, care se afla în autoturism, dintr-o zonă comercială din Ucraina. Cele 75 pachete cu ţigări în valoare de circa 750 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Împotriva celor doi s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

În data de 6 aprilie, o patrulă, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona centrală a municipiului Suceava, l-a identificat pe un bărbat, de 40 ani, din comuna Horia, judeţul Neamţ, care transporta în două genţi cantitatea de 72 pachete de cafea, a câte 500 grame fiecare, în valoare totală de 1500 lei, fără a deţine documente de provenienţă. În cauză, s-a procedat la sancţionarea contravenţională conform Legii 12/1990 republicată şi confiscarea întregii cantităţi de cafea.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.