Poliţiştii au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, la data de  27.01.2018, ora 22.25, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți,  a oprit pentru control pe DJ 209D, din comuna Șerbăuți, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 54 de ani din comuna Bosanci.

În urma controlului interiorului autoturismului, polițiștii au identificat 11340 bucăţi țigarete de diferite mărci, de proveniență ucraineană și duty-free, bunuri despre care, conducătorul auto a declarat că îi aparţin dar nu posedă documente de provenienţă.

Țigările în valoare de aproximativ 6.800 lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 54 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.