Ion Lungu reconfirmă că nu îi pasă de Suceveni. Și Organizaţia Municipală PSD Suceava a constatat dezinteresul total al primarului Ion Lungu faţă de problemele reale ale locuitorilor Sucevei.

dan-ioan-cusnir-presedintele-om-a-psdPreședintele Organizației Municipale, Dan Ioan Cușnir consideră că este bătaie de joc la adresa locuitorilor acestui oraș, ca primarul Ion Lungu să se afle în aceste zile în care condițiile meteorologice sunt critice, tocmai în Poiana Brașov, și nu la Suceava, cum ar fi fost normal.

„ La mai bine de 48 de ore de când se află sub coduri galbene de ger persistent, viscol şi ninsori, Suceava este un oraş blocat, având grave probleme în asigurarea energiei termice (Cartierul George Enescu), îndepărtarea zăpezii de pe străzile secundare şi mai ales de pe trotuare, cu şcolile şi grădiniţele închise pentru 2 zile, iar primarul Ion Lungu este pe schiuri la Poiana Braşov.  În calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Suceava, am încercat să iau legătura, la Primăria Suceava cu Ion Lungu, pentru a-i solicita rezolvarea problemelor urgente şi convocarea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (impusă de situaţia actuală). Am fost neplăcut surprins să aflu că Ion Lungu se află toată săptămâna în concediu la Poiana Braşov. Având în vedere că urmează 2 zile de cod portocaliu de ger, Executivul Primăriei trebuie să adopte toate măsurile necesare pentru asigurarea utilităţilor pentru populaţie, dar şi a siguranţei deplasării cetăţenilor pe trotuare”, consideră Dan Ioan Cușnir.

În încheiere, președintele Organizației Municipale a PSD a spus că  Primăria Suceava este de fapt sub cod portocaliu de tip PDL-ist, de nepăsare şi de bătaie de joc a lui Ion Lungu faţă de suceveni. Asta după ce i-a păcălit pentru a 4-a oară.

One Response

  1. Fluierici

    La fel ca Flutur, Lungu este foarte activ doar în campania electorală când se roagă sa ploaie cu calamități ca să aibă unde sa rezolve „problemele”.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.