De Ziua Bucovinei, Tineretul Național Liberal a organizat Regionala Nord Est. La evenimentul  desfășurat la Vatra Dornei au luat parte vicepreședintele Regiunii Nord – Est a TNL, Alexandru Salup, secretarul regional al TNL, Codrin Lupu, vicepreședintele TNL, Ioana Iordache și secretarul executiv al BPN, Radu Lebădă. De asemenea, la întrunire au luat parte reprezentanți ai organizațiilor de tineri din Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Botoșani, precum și ai organizațiilor municipale din Fălticeni, Vatra Dornei, Rădăuți și Suceava.

În cadrul întâlnirii s-a făcut o evaluare a filialelor și au fost prezentate proiectele pentru anul 2020. De asemenea, liderii tinerilor liberali au făcut propuneri de strategii de campanie națională pentru alegerile locale și parlamentare, precum și propuneri pentru îmbunătățirea activității Tineretului Național Liberal. 

Vicepreședintele Regiunii Nord – Est a TNL, Alexandru Salup, a declarat că a ales special ziua de 28 noiembrie pentru organizarea evenimentului, întrucât are o însemnătate enormă în realizarea României mari. 

„Am ales special Ziua Bucovinei pentru organizarea evenimentului, întrucât, dacă Bucovina nu se unea cu țara, există posibilitatea ca astăzi să nu mai vorbim despre România”, a declarat vicepreședintele Regiunii Nord – Est a TNL, Alexandru Salup.

2 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.